SATTVA Duinkerken 62, 3771CZ, Barneveld +31 (0)6 - 54 94 5208 info@lifecoach-massage.nl http://www.lifecoach-massage.nl/_db/style/logo.png
SATTVA

Reviews

Janny Rijkse - met pensioen SATTVA

Al enige jaren kom ik in de praktijk SATTVA van Saskia, wat mij heel goed bevalt. Wat ik heel prettig en goed vind is dat haar massages gericht zijn op de individuele persoon. Altijd vraagt ze of en waar ze extra aandacht aan kan besteden.

Na behandeling door een fysiotherapeut van pijnscheuten in mijn rechterbil bleef ik toch de pijn houden. Na intensieve behandeling door Saskia ben ik nu van deze klachten af en wordt dit gebied nu “onderhouden”. Inmiddels komt een aantal mensen uit mijn directe omgeving nu ook bij haar en ook zij zijn zeer tevreden. Ook al heb je geen pijnklachten, de algehele massage is heel goed en ontspannen voor het lichaam en de geest.

Anneke - met pensioen SATTVA

Ik heb veel spierklachten in verband met de fibromyalgie. Mijn spieren verkrampen en worden stijf, waardoor mijn gewrichten ook niet goed meer werken. Tevens zit mijn rug regelmatig vast, evenzo mijn nek.

Eind 2014 ben ik bij Saskia onder behandeling gekomen. Zij weet op een voorzichtige manier mijn spieren los te maken. Ook de rugklachten zijn verminderd. Door slijtage in de onderrug heb ik ook veel last van mijn bovenbenen en het zitten is ook pijnlijk. Saskia heeft de brandende pijn weten weg te masseren.

Helaas zijn mijn klachten chronisch, dus weg gaan ze niet. Ik vind een luisterend oor en begrip en ondersteuning bij Saskia, waardoor ik meer zelfvertrouwen krijg. Ik moet goed maar mijn lichaam luisteren, maar wel bewegen maar niet overbelasten. Ik vind de behandelingen van Saskia een goede aanvulling op de fysiotherapie/manuele therapie.

Wilma - kraamverzorgster SATTVA

Sinds enkele jaren laat ik me zo om de 6-8 weken door Saskia behandelen door middel van een lichaamsmassage. Door mijn werkzaamheden als kraamverzorgende heb ik regelmatig schouder en nekklachten of last van mijn rug. Saskia behandelt mij dan met warme stenen of een ontspannende voetmassage, dit voelt heerlijk. De tijd vliegt voorbij, mooie, rustige muziek op de achtergrond, lekker ruikende massageolie, kortom: een goede investering in jezelf! Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Beste Saskia, ik hoop nog vaak bij je op tafel te liggen.

John - administratief medewerker SATTVA

Een van de betere. Van alle massages die ik tot nu toe heb mee mogen maken kan ik uit ervaring zeggen: voor een van de betere massages moet je bij Saskia zijn. Zij luistert aandachtig naar je klachten/wensen en gaat zorgvuldig daarmee rekening houdend aan het werk. Heb je duidelijk een aandachtsplekje, geef het aan, zij weet hoe hiermee om te gaan. Het is als het ware maatwerk. Een echte professional. Er hangt een ongedwongen sfeer, keuze uit diverse soorten oliën, er is een ontspannend muziekje en wat ik heel belangrijk vind is een goede hygiëne altijd schone doeken in een frisse omgeving. Saskia kan je helemaal op je gemak stellen en neemt alle tijd voor je. Er is geen gezeur over minuutjes wat ik weleens heb mee gemaakt. Ik ga voor de Deep Tissue behandeling, een stevige massage die erg fijn aanvoelt. Kortom mijn bevinding: het voelt na behandeling als herboren.

Sophia - ZZPer SATTVA

Via internet in contact gekomen met Saskia. Het probleem dat ik had heeft zij heel snel kunnen oplossen, ik heb last van opvliegers i.v.m. de overgang. Ook was het prettig dat ik direct terecht kon en na slechts 3 behandelingen had ik geen klachten meer. Nu een 18 maanden verder steekt het probleem wederom de kop op. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat ook nu zij dit weer oplost. Een aanrader deze behandeling. En een deel van het consult wordt vergoed door mijn verzekering dat maakt het helemaal prettig. Kortom doen !! Behandeling met voetreflextherapie.

Hans - zelfstandig zorgverlener thuiszorg SATTVA

Ik ervaar de behandelingen als waardevol. De healing zorgt voor meer rust, helderheid en allertheid in mijn hoofd. Als asperger is dit zeer waardevol. Mijn werk als zelfstandig zorgverlener kan ik beter uitvoeren met deze ondersteuning.

Marry - met pensioen SATTVA

Sinds een jaar ga ik een maal per maand naar Saskia voor een massage en ik ben daar erg blij mee. Door een val in januari 2013 heb ik een rugblessure opgelopen. Ondanks de fysiotherapie en oefeningen bleef ik toch veel pijn houden en voelde mij daar ook beperkt door. Op advies van een familielid die Saskia al jaren bezoekt heb ik in januari 2014 mijn eerste behandeling gehad. De volgende dag voelde ik al minder pijn maar kon het toen nog echt niet geloven. Na een paar behandelingen is mijn rugpijn over. Ik kan weer fietsen, wandelen etc. Ook wordt er extra aandacht besteed aan mijn nek. In het verleden een whiplash gehad, waardoor nekproblemen zijn ontstaan. De nek kan ik ook weer goed bewegen. Vaak wordt de massage afgesloten met een healing die mij rust geeft.

Pascal - psychiatrisch verpleegkundige SATTVA

Enige jaren geleden heb ik kennis mogen maken met Saskia d.m.v. een Groupon-actie. Dit beviel echter zo goed dat ik ben blijven komen en nu maandelijks bij Saskia kom voor klachten-behandeling. Ik heb schouder- en rugklachten en de behandeling van Saskia maakt mijn klachten een stuk minder. Ik geniet altijd met volle teugen en de tijd vliegt voorbij. Er wordt zorg gedragen voor klachtenbehandeling, een lekkere warme handdoek, heerlijke achtergrondmuziek en een voorkeur voor heerlijke geurende massageolie. Bijkomstig voordeel is ook dat je een groot deel vergoed krijgt van je zorgverzekering. Kortom, een aanrader voor iedereen met specifieke klachten of gewoon om te genieten en te ontspannen!

Anke - gastouder en huishoudelijk hulp SATTVA

Ik ben Anke en heb een hoge spierspanning, mijn spieren zijn kort en dat geeft pijnklachten in de rug en billen. Hier heb ik al 42 jaar last van. Ik werk in de huishouding. Heb al die jaren regelmatig fysiotherapie gehad, dat hielp wel maar het was een steeds terugkerend probleem. Ben nu 3 jaar bij Saskia onder behandeling 1 keer in de 6 weken en heb steeds
minder klachten.