Sattva Duinkerken 62, 3771CZ, Barneveld +31 (0)6 - 54 94 5208 info@sattvapraktijk.nl https://www.sattvapraktijk.nl/_db/style/logo.png
Sattva
Cupping stimuleert de onderhuidse doorbloeding en heft blokkades op. Circulatie van vloeistoffen in de huid verbetert waardoor afvalstoffen afgevoerd worden.

Cupping

Cupping wordt al eeuwen gebruikt. Oorspronkelijk komt deze methode uit China maar werd later ook toegepast in andere delen van Azië, Egypte, Europa en de Verenigde Staten.

 

Bij een behandeling met cupping worden ronde glazen bollen gebruikt. Ik gebruik cups waarbij d.m.v. een zuigpompje de bol vacuüm wordt gezogen. Daarbij werk ik met moving-cups. Het lichaam wordt eerst ingemasseerd met massageolie. Dan wordt de cup over het lichaam bewogen. De cup zuigt zich vast aan het lichaam, wat een zeer diepgaand en krachtige uitwerking geeft. Hierdoor wordt de bindweefsellaag los gemaakt. Het stimuleert de onderhuidse doorbloeding en heft blokkades in de energiestroom op. De bloedcirculatie en de circulatie van vloeistoffen in de huid verbetert waardoor afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

 

Wanneer cupping

 

Contra indicaties