SATTVA Duinkerken 62, 3771CZ, Barneveld +31 (0)6 - 54 94 5208 info@sattvapraktijk.nl https://www.sattvapraktijk.nl/_db/style/logo.png
SATTVA
Door diverse healingtechnieken kan energie weer gaan stromen, waardoor balans hersteld wordt en het energieveld kan genezen.

Aura en Fysieke Healing met Chakras

Alles in onze wereld bestaat uit energie. Als we uit balans - ziek - zijn, dan is deze energiestroom verstoord.

 

Door middel van energiehealing kan deze balans weer hersteld worden. Daarbij bezitten wij diverse energielichamen zoals het fysieke lichaam - een verdichte vorm - een emotioneel lichaam, een mentaal lichaam etc. Het fysieke lichaam leent zich bij uitstek voor massage maar als het lichaam b.v. vermoeid is zeggen wij dat wij geen energie meer hebben. Hieraan merken wij of wij goed in onze energie zitten. Ik maak gebruik van diverse healingtechnieken waardoor de energie weer kan gaan stromen en waardoor het energieveld kan genezen zoals bij pijn, spanning, ontsteking etc. Ik werk zowel intuïtief als magnetiseur als met Reiki en Vortexhealing. Je hoeft niet in healing te geloven maar het is wel van belang je open te stellen om de energie te kunnen ontvangen.

 

Wat is magnetisme?

Hierbij stel ik mij open als kanaal voor het doorgeven van Goddelijke genezende energie. Mijn handen doen het werk en soms leg ik de handen op het lichaam maar vaak ook bewegen mijn handen in de aura (het energielichaam dat zich bevind om het fysieke lichaam heen).

 

Wat is Reiki?

Reiki is energie die stroomt van A naar B in een rechte lijn en bestaat uit één energievorm. Daarbij worden de handen op het lichaam gelegd.

 

Wat is Vortex Healing?

Healing tegen hoofdpijn

Vortex Heling is een geneeswijze die diep inwerkt op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Bij Vortex Healing heeft het licht de kwaliteit van een draaikolk (vortex), waardoor het op zeer diep niveau werkt. Het is vooral ook uniek doordat er gebruik wordt gemaakt van een uitgebreid pakket van verschillende soorten lichtfrequenties, structuren zoals acupunctuur, Jin Shin Yutsu en kleurpunctuur, en allerlei gechannelde essenties zoals homeopathie, Bachremedies, energiekristallen enz. Het menselijk lichaam is samengesteld uit twee energieweefsels: het vitale weefsel, ook wel het levensweb genoemd, en het goddelijke weefsel, dat de goddelijke intentie voor het leven bevat en het vitale weefsel voedt. Terwijl alle energiechannelende systemen licht in het vitale weefsel brengen, werkt Vortex Healing daarentegen ook via het goddelijke weefsel. Het vitale weefsel van het lichaam wordt dus zowel door licht vanuit het vitale weefsel als door licht vanuit het goddelijke weefsel gevoed. De hoeveelheid licht die op deze manier in het systeem wordt gebracht, is echt verbazingwekkend.

 

Wanneer is Healing Geschikt?

Bij energieblokkades, stress, op alle niveaus, virussen, infecties, vermoeidheid, ontstekingen, om het zenuwstelsel te versterken, bij hersenbeschadigingen als gevolg van een whiplash of door gebruik van drugs en alcohol, slapeloosheid, hoofdpijn, migraine, versoepeling van bindweefsel etc. BEHANDELING OP AFSTAND IS OOK MOGELIJK.