SATTVA Duinkerken 62, 3771CZ, Barneveld +31 (0)6 - 54 94 5208 info@sattvapraktijk.nl https://www.sattvapraktijk.nl/_db/style/logo.png
SATTVA
In het ontzuringsprogramma krijg je behandelingen op maat. Massages, healingen, lichaams-, ontspanningsoefeningen helpen pijnklachten en stress te verminderen.

Ontzuringsprogramma

Heb je vaak klachten zoals stress, hoofdpijn, spierpijn, fibromyalgie, reuma, atrose, artitis, jicht, osteoporose, darmklachten, diabetes, vermoeidheid etc.?

Dan is er vaak sprake van verzuring van het lichaam. Wil je van je klachten af? Maak dan gebruik van het volgende aanbod. Gedurende 5 behandelingen gaan we intensief aan de slag met je klachten met het ontzuringsprogramma.

 Wil je er echt wat aan doen? Investeer in jezelf met 5 behandelingen van € 300,- voor € 250,-. Meld je nu aan!

    1. We beginnen met een intake. Om een nauwkeurig beeld te krijgen van de verzuring krijg je urinestrips mee om gedurende een week op 3 momenten Ph-waarde van je urine te testen. Verder kijken we welke factoren meespelen, zoals stress, slapeloosheid, medicijngebruik, roken,lichaamsactiviteiten, overmatige spierbelasting, voeding (evt. ga je een week lang je voedingspatroon bijhouden).
    2. A.d.h.v. de urinetests krijgen we een beeld hoe verzuurt je lichaam is en wat mogelijk de oorzaak is. Hierna wordt een behandelplan opgesteld. Je krijgt evt. adviezen voor een ander voedingspatroon. Verschillende producten tegen verzuring kunnen worden ingezet.
    3. Je krijgt behandelingen op maat. Dit kan zijn massages, healingen, lichaams-, ontspanningsoefeningen tips om lekker te slapen en hoe om te gaan met stress.
    4. De behandelingen worden voortgezet en aangepast.
    5. We evalueren de resultaten van de behandelingen en de eigen ervaringen. Eventueel kunnen de behandelingen worden voortgezet.