Sattva Duinkerken 62, 3771CZ, Barneveld +31 (0)6 - 54 94 5208 info@sattvapraktijk.nl https://www.sattvapraktijk.nl/_db/style/logo.png
Sattva
De afgelopen jaren heb ik mij weer helemaal up-to-date bijgeschoold en weer opnieuw de opleiding Medische Basiskennis en Psycho Sociale Basiskennis gevolgd.
2017-03-21 12:21:26 Sattva https://www.sattvapraktijk.nl/_db/style/logo.png www.sattvapraktijk.nl

Hartelijk welkom op mijn geheel vernieuwde site!

donderdag 9 februari 2017
Hartelijk welkom op mijn geheel vernieuwde site!

Ik hoop dat je makkelijk de weg kunt vinden op deze website en kan vinden waar je naar op zoek bent.

De afgelopen jaren heb ik mij weer helemaal up-to-date bijgeschoold en weer opnieuw de opleiding Medische Basiskennis gevolgd die voldoet aan de Plato eisen. Net als de Psycho Sociale Basiskennis, die ik daarna heb gedaan.

En natuurlijk moet ik mij elk jaar bijscholen. Aangezien ik het van belang vind mijn cliënten zo breed mogelijk te kunnen helpen, blijf ik enthousiast om weer met een nieuwe opleiding te beginnen. In het najaar van 2017 ben ik van plan de opleiding cranio-sacraal therapie te gaan volgen. Cranio-sacraal therapie werkt op de hersenvliezen en – vloeistof. Emotionele blokkades kunnen loskomen waardoor je tot een diepe ontspanning kunt komen.

Dit lijkt mij een mooie aanvulling op de behandelingen die ik al geef. Want ontspanning is voor de meeste mensen het item waar men mee worstelt in deze hectische tijden, dit geldt ook voor mij. De rust is vaak ver te zoeken in dit digitale tijdperk waarbij alles steeds sneller moet en er ook steeds hogere eisen gesteld wordt aan iedereen.

Vaak zijn we of bezig met het verleden of zijn we al stappen vooruit in de toekomst en dus zelden in het hier-en-nu. Maar 'zijn' is de basis waarop we verder de dingen kunnen doen. I.p.v. dat we allerlei goede voornemens maken wat we allemaal nog moeten en willen, zouden we ons beter bewust kunnen worden wat we kunnen laten. Minder social-media bijvoorbeeld, meer rustpauzes en gewoon even niets…

Ruimte maken voor jezelf maakt dat je ook weer ruimte hebt andere mensen toe te laten. Hierdoor kan je ook meer genieten van de dingen die je doet. Je humeur wordt beter, je kan het leven beter aan, het leven wordt leuker. En willen we dat niet allemaal?

Daarom wens ik iedereen voor het komende jaar meer rust en ontspanning toe!

Saskia