Sattva Duinkerken 62, 3771CZ, Barneveld +31 (0)6 - 54 94 5208 info@sattvapraktijk.nl https://www.sattvapraktijk.nl/_db/style/logo.png
Sattva
Wist u dat de reguliere gezondheidszorg niet geneest maar slechts de symptomen bestrijdt. Dit alles ter verrijking van de farmaceutische industrie.
2018-06-04 17:55:19 Sattva https://www.sattvapraktijk.nl/_db/style/logo.png www.sattvapraktijk.nl

Wat ik niet mag weten over mijn gezondheid

dinsdag 1 mei 2018
Wat ik niet mag weten over mijn gezondheid

Dr. Gábor Lenkei

Afgelopen 4 februari j.l. was ik op de Gezondheidsbeurs in Utrecht. Daar heb ik een lezing gevolgd van Nick van Ruiten, arts (niet praktiserend) en nu eigenaar/directeur van Free Choice, een internetbedrijf dat boeken verkoopt en informatie geeft over vitamines en mineralen en deze ook verkoopt. Hij gaf een lezing over Dr. Gábor Lenkei, een spraakmakende arts uit Hongarije. Ik had het opmerkelijke boek ‘Censuur - Wat u niet mag weten over uw gezondheid’ gelezen (zie onderaan de gegevens). In de lezing door Nick van Ruiten werd nogmaals uiteengezet dat de reguliere gezondheidszorg niet geneest omdat het niet de oorzaak aanpakt maar slechts de symptomen bestrijdt. Dit alles ter verrijking van de farmaceutische industrie.

Dr. Gábor Lenkei staat bij veel mensen bekend als  “de dokter die de handschoen heeft opgenomen tegen de farmamaffia”. 

Het is mijn plicht om zoveel mogelijk mensen – en dus ook u - te doen beseffen dat een veel betere levenskwaliteit binnen bereik is. Dr. Gábor Lenkei ontdekte dat de inname van de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen het aantal ziektegevallen drastisch kan verminderen.

Maar zijn conclusies, die cruciaal zijn voor uw gezondheid, stuitten op grote weerstand bij de gevestigde belangen in de 'zorg-industrie'.

De moderne mens leeft op het vlak van gezondheid als een vogeltje in een kooi. Een vogeltje in een kooi dat zich er zelfs niet van bewust is dat zijn vrijheid is ingeperkt. Het weet niet dat er zo'n 100 jaar geleden een stille coup plaatsvond in de gezondheidszorg. De medicijnmaffia heeft zich toen de controle over de hele gezondheidszorg en het medische onderwijs toegeëigend.

  • Waarom leven we maar half zo lang als we zouden moeten?
  • Waarom worden alleen mensen in natuurgemeenschappen honderd jaar? 
  • Wie vormt onze opvattingen over gezondheid? 
  • Wie houdt de meest belangwekkende wetenschappelijke ontdekkingen achter en waarom? 
  • Hoe kun je schatrijk worden met het verzinnen van een kinderziekte? 
  • Wat zijn de voornaamste oorzaken van gewichtstoename? 
  • Wie hield de behandeling voor kanker geheim? 
  • Weet u hoe gemakkelijk het is om gezond te blijven? 

De farmaceutische & psychiatrische industrie doen er alles aan om deze gegevens belachelijk te maken, te ontkennen en geheim te houden. Lees dit boek en beoordeel zelf, trek uw eigen conclusies. 

Wilt u hier meer van weten en/of het boek bestellen? Ga dan naar www.watunietmagwetenoveruwgezondheid.nl