Sattva Duinkerken 62, 3771CZ, Barneveld +31 (0)6 - 54 94 5208 info@sattvapraktijk.nl https://www.sattvapraktijk.nl/_db/style/logo.png
Sattva
Stoelyoga helpt om gezond en vitaal te blijven. Het zorgt zowel fysiek als mentaal voor ontspanning en souplesse en is vooral geschikt voor ouderen.
2018-09-01 19:37:07 Sattva https://www.sattvapraktijk.nl/_db/style/logo.png www.sattvapraktijk.nl

NIEUW Stoelyoga in Barneveld

zondag 12 augustus 2018
NIEUW Stoelyoga in Barneveld

Vanaf 4 sept 2018 is er de mogelijkheid mee te doen met stoelyoga  in Barneveld. Stoelyoga is bestemd voor iedereen van jong tot oud. Het wordt bv. gegeven in bedrijven, scholen, verzorgingshuizen en voor rolstoelgebruikers. Maar Stoelyoga is vooral ook heel geschikt voor ouderen. Deze groep heeft vaak moeite yogalessen op een matje te doen omdat ze hiervoor niet lenig genoeg zijn. Stoelyoga is eigenlijk gewoon yoga maar dan aangepast aan de stoel. Ouderen die niet meer zo soepel zijn maar nog wel willen bewegen, gezond en vitaal willen blijven en een stukje ontspanning zoeken, kunnen hier terecht.

De reden dat ik stoelyoga wil geven is omdat ik merk dat een massage de spierspanning niet altijd kan verminderen. Door yoga worden de spieren van binnenuit opgerekt, iets wat met een massage niet lukt. Yoga werkt daardoor ook preventief en helpt klachten voorkomen. 

Stoelyoga zorgt niet alleen voor een gezond lichaam maar ook mentaal komt men tot rust. Daarom is aan het eind van de les wel de mogelijkheid om lekker te ontspannen op een matje. Na een korte meditatie gaat men weer ontspannen en vitaal naar huis.

Start dinsdag 4 september 20.30 tot 21.30. Immanuëlkerk, Achterdorspsstraat 5 in Barneveld. De lessen kosten € 10,- per les. Instromen kan vanaf elk moment. 

Aanmelden voor de lessen is verplicht; bel 06-54945208.