SATTVA Duinkerken 62, 3771CZ, Barneveld +31 (0)6 - 54 94 5208 info@lifecoach-massage.nl https://www.lifecoach-massage.nl/_db/style/logo.png
SATTVA
Een ontzuringsbehandeling van 1,5 uur voor maar € 50,-! Beginnend met een voetenbad, een lichaamsmassage en een voetreflexmassage.

Geef iemand een SATTVA-cadeaubon voor de feestdagen!

Zo nu en dan bied ik bepaalde behandelingen goedkoper aan en meld ik dat via mijn nieuwsbrief.

De feestdagen komen eraan en langzaamaan bereidt iedereen zich voor. Sattva viert graag mee en heeft een leuke aanbieding voor jullie! Geef een origineel cadeau met de feestdagen en verwen iemand met een Sattva-cadeaubon! Zo kun je iemand een bon cadeau geven en laten genieten van een ontzuringsbehandeling van anderhalf uur voor slechts € 50,- (alleen voor introducés).


Ontzuringsbehandeling
Een ontzuringsbehandeling is bedoeld als behandeling van stramme en strakke spieren en is ook goed tegen reumatische klachten. Beginnend met een warm voetenbad met magnesiumsulfaat voor ontspanning van de spieren en natriumbicarbonaat tegen verzuring en aangevuld met Kneipp-badzout naar keuze. Tegelijkertijd krijg je een heerlijke nek-/schoudermassage, daarna een totale lichaamsmassage en tenslotte een voetreflexmassage.

Deze aanbieding is tot eind december 2018 geldig. Bel snel 06-54945208!