Sattva Duinkerken 62, 3771CZ, Barneveld +31 (0)6 - 54 94 5208 info@sattvapraktijk.nl https://www.sattvapraktijk.nl/_db/style/logo.png
Sattva
Het intakegesprek geeft inzicht in jouw klachten en wensen. Samen bekijken we welke behandeling of combinatie van behandelingen het beste bij jou past.

Intake

Hoe ziet een behandeling eruit?

Tijdens het intakegesprek probeer ik samen met jou te kijken wat precies de klachten zijn en welke behandeling wenselijk is. Bij uitgebreide klachten of ziekte kan het soms nodig zijn een anamnese(ziektegeschiedenis) af te nemen. Afhankelijk van jouw wensen en klachten, pas ik de massage aan. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van een combinatie van verschillende massage- en healing technieken. Soms aangevuld met voedingsadviezen, bewegings- , ademhalings- of ontspanningsoefeningen.

 

Wanneer massage?

Soms is er meer aan de hand. Bij klachten is het vaak belangrijk dat begrepen wordt wat de oorzaak is van de klacht. Massage kan je helpen te ervaren waar de weerstand zit, zodat je deze makkelijker los kan laten. We kunnen de massage 'verdiepen' zodat je je meer bewust wordt van je lichaam en wat de klacht je te vertellen heeft. Door je te verbinden met de pijnlijke, stijve of juist gevoelloze plek, ervaar je welk gevoel, houding of gedachte hieraan ten grondslag ligt. Juist door erkenning en acceptatie kan er een verandering en/of verbetering plaatsvinden.

 

Wanneer healing?

Healing werkt niet alleen op fysiek niveau. Het kan emotionele kwesties oplossen, allergiepatronen zuiveren, het bewustzijnniveau verhogen en het energiesysteem versterken. Goede resultaten zijn mogelijk bij stress, hyperventilatie, burn-out, ontstekingen, RSI, fybomialgie, rheuma etc.

 

Andere behandelingen

Eventueel kan er aanvullend gewerkt worden met Bachremedies, Sanjeevini, ontspannings-, ademhalings-, bewegingsoefeningen en voedingsadviezen.