SATTVA Duinkerken 62, 3771CZ, Barneveld +31 (0)6 - 54 94 5208 info@sattvapraktijk.nl https://www.sattvapraktijk.nl/_db/style/logo.png
SATTVA

Reviews

Janny Rijkse - met pensioen SATTVA

Al enige jaren kom ik in de praktijk SATTVA van Saskia, wat mij heel goed bevalt. Wat ik heel prettig en goed vind is dat haar massages gericht zijn op de individuele persoon. Altijd vraagt ze of en waar ze extra aandacht aan kan besteden.

Na behandeling door een fysiotherapeut van pijnscheuten in mijn rechterbil bleef ik toch de pijn houden. Na intensieve behandeling door Saskia ben ik nu van deze klachten af  maar wel noodzakelijk is dat dit wordt “onderhouden”. Inmiddels komt een aantal mensen uit mijn directe omgeving nu ook bij haar en ook zij zijn zeer tevreden. 

Anneke - met pensioen SATTVA

Ik heb veel spierklachten in verband met de fibromyalgie. Mijn spieren verkrampen en worden stijf, waardoor mijn gewrichten ook niet goed meer werken. Tevens zit mijn rug regelmatig vast, evenzo mijn nek.

Eind 2014 ben ik bij Saskia onder behandeling gekomen. Zij weet op een voorzichtige manier mijn spieren los te maken. Ook de rugklachten zijn verminderd. Door slijtage in de onderrug heb ik ook veel last van mijn bovenbenen en het zitten is ook pijnlijk. Saskia heeft de brandende pijn weten weg te masseren.

Helaas zijn mijn klachten chronisch, dus weg gaan ze niet. Ik vind een luisterend oor en begrip en ondersteuning bij Saskia, waardoor ik meer zelfvertrouwen krijg. Ik moet goed maar mijn lichaam luisteren, maar wel bewegen maar niet overbelasten. Ik vind de behandelingen van Saskia een goede aanvulling op de fysiotherapie/manuele therapie.

Richard ICT er SATTVA

Vanwege burnout-klachten zocht ik hulp bij Saskia in de hoop dat ze mij kon helpen. Wat mij zo beviel is dat Saskia gebruik maakte van diverse technieken om mij van mijn klachten af te helpen. De massages zorgden dat mijn schouder-/nekklachten verminderden. D.m.v. healing hielp ze mij van mijn RSI-klachten af. Maar ook gaf zij mij tips op het gebied van voeding, lichaamsbeweging, verzuring en schreef zij mij supplementen voor. Haar veelzijdige aanpak maakte dat ik veel minder klachten had en mij bewuster werd van hoe ik beter met mijn burnout-klachten om moest gaan.

 

 

Sophia - ZZPer SATTVA

Via internet in contact gekomen met Saskia. Het probleem dat ik had heeft zij heel snel kunnen oplossen, ik heb last van opvliegers i.v.m. de overgang. Zij behandelt mij met voetreflextherapie. Ook was het prettig dat ik direct terecht kon en na slechts 3 behandelingen had ik geen klachten meer. Nu een 18 maanden verder steekt het probleem wederom de kop op. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat ook nu zij dit weer oplost. Een aanrader deze behandeling. En een deel van het consult wordt vergoed door mijn verzekering dat maakt het helemaal prettig. Kortom doen !! 

Hans - zelfstandig zorgverlener thuiszorg SATTVA

Ik ervaar de behandelingen als waardevol. De healing zorgt voor meer rust, helderheid en allertheid in mijn hoofd. Als asperger is dit zeer waardevol. Mijn werk als zelfstandig zorgverlener kan ik beter uitvoeren met deze ondersteuning.

Marry - met pensioen SATTVA

Sinds een jaar ga ik een maal per maand naar Saskia voor een massage en ik ben daar erg blij mee. Door een val in januari 2013 heb ik een rugblessure opgelopen. Ondanks de fysiotherapie en oefeningen bleef ik toch veel pijn houden en voelde mij daar ook beperkt door. Op advies van een familielid die Saskia al jaren bezoekt heb ik in januari 2014 mijn eerste behandeling gehad. De volgende dag voelde ik al minder pijn maar kon het toen nog echt niet geloven. Na een paar behandelingen is mijn rugpijn over. Ik kan weer fietsen, wandelen etc. Ook wordt er extra aandacht besteed aan mijn nek. In het verleden een whiplash gehad, waardoor nekproblemen zijn ontstaan. De nek kan ik ook weer goed bewegen. Vaak wordt de massage afgesloten met een healing die mij rust geeft.

Pascal - psychiatrisch verpleegkundige SATTVA

Enige jaren geleden heb ik kennis mogen maken met Saskia d.m.v. een Groupon-actie. Dit beviel echter zo goed dat ik ben blijven komen en nu maandelijks bij Saskia kom voor klachten-behandeling. Ik heb schouder- en rugklachten en de behandeling van Saskia maakt mijn klachten een stuk minder. Ik geniet altijd met volle teugen en de tijd vliegt voorbij. Er wordt zorg gedragen voor klachtenbehandeling, een lekkere warme handdoek, heerlijke achtergrondmuziek en een voorkeur voor heerlijke geurende massageolie. Bijkomstig voordeel is ook dat je een groot deel vergoed krijgt van je zorgverzekering. Kortom, een aanrader voor iedereen met specifieke klachten!

Anke - gastouder en huishoudelijk hulp SATTVA

Ik ben Anke en heb een hoge spierspanning, mijn spieren zijn kort en dat geeft pijnklachten in de rug en billen. Hier heb ik al 42 jaar last van. Ik werk in de huishouding. Heb al die jaren regelmatig fysiotherapie gehad, dat hielp wel maar het was een steeds terugkerend probleem. Ben nu 3 jaar bij Saskia onder behandeling 1 keer in de 6 weken en heb steeds
minder klachten, maar blijft wel een aandachtspunt. Blij dat ik bij haar terecht kan!