Sattva Duinkerken 62, 3771CZ, Barneveld +31 (0)6 - 54 94 5208 info@sattvapraktijk.nl https://www.sattvapraktijk.nl/_db/style/logo.png
Sattva
Saskia van Huisstede is paramedisch natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de BATC en heeft sinds 1996 een eigen praktijk.

Wie ben ik?

Saskia van HuisstedeWelkom!

Mijn naam is Saskia van Huisstede en ik ben als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de BATC. Sinds 1996 werk ik met veel passie en plezier in mijn eigen praktijk. Ik heb een praktijk in Barneveld, Scherpenzeel en Utrecht. Ik maak gebruik van een combinatie van verschillende massagetechnieken en healingmethoden. Soms aangevuld met voedingsadviezen, bewegings- of ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Verder werk ik met Mindfulness, Alfatraining, Bachremedies, edelstenen, hot stone en klankschalen. Afhankelijk van jouw wensen en klachten, pas ik de behandeling aan. De behandelingen zijn altijd een wisselwerking, waarbij eigen verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid en welzijn voorop staat.

Uiteindelijk ging ik steeds meer de samenhang zien van klachten van zowel fysieke alsook emotionele, mentale en spirituele factoren. Daarom maak ik ook gebruik van diverse disciplines waardoor sneller en betere resultaten mogelijk zijn. Ook werk ik nauw samen met andere therapeuten en verwijs ik soms door ter aanvulling van mijn behandelingen. Hierdoor ben ik nog steeds enthousiast om mijn cliënten te begeleiden naar heelheid op meerdere terreinen en meer in balans in hun leven.

Ik ben aangesloten bij de BATC waardoor vergoeding door zorgverzekering mogelijk is voor alle behandelingen.