Sattva Duinkerken 62, 3771CZ, Barneveld +31 (0)6 - 54 94 5208 info@sattvapraktijk.nl https://www.sattvapraktijk.nl/_db/style/logo.png
Sattva
Haptische massage is een vorm van masseren die gebaseerd is op de haptonomie, waarbij de affectieve aanraking een essentiƫle pijler vormt.

Haptische massage

Dit is een vorm van masseren die gebaseerd is op de haptonomie (ontstaan uit de fysiotherapie), waarbij de affectieve aanraking een essentiële pijler vormt. Zodra je hier meer bewustzijn over je lichaam ontwikkelt, ontdek je ook steeds meer over (grond)patronen en de klachten die hieruit (kunnen) ontstaan.

In de huidige maatschappij valt op dat de affectiviteit steeds meer in de verdrukking raakt; het denken overheerst het voelen. Dit kan leiden tot disbalans in o.a. ons zenuwstelsel en allerlei klachten die daarmee verband houden. Denk bijvoorbeeld aan hypertensie, nek-, schouderklachten, rugpijn, hoofdpijn, hyperventilatie, overspannenheid, burn-out, angst- en paniekstoornissen etc..
Alhoewel bij de haptische massage het niet zozeer gaat om naar een eindresultaat te streven, kom je a.h.w. vanzelf meer in balans door de diepe ontspanning. Het is meer een kwestie van het laten gebeuren.

Deze massage bied ik met 25% korting aan voor de eerste 25 aanmeldingen (per app). Bel dan 06-54945208 of stuur een bericht via WhatsApp.